Over MBalance

Mijn naam is Myrthe. In 2017 heb ik kennis gemaakt met de wereld van voeding, sport, en alles wat bij een gezonde levensstijl komt kijken. Vanaf het eerste moment ben ik enthousiast en dit wil ik graag over brengen aan anderen. Een jaar later ben ik mijn eigen bedrijf MBalance begonnen.

Mijn hobby’s zijn crossfit, hardlopen en wielrennen. Daarnaast kan ik erg genieten om de keuken in te duiken om nieuwe recepten uit te proberen.

Bij het aanleren van een gezonde(re) levensstijl gaat het om het aanbrengen van een passende gedragsverandering die blijvend resultaat geeft. Nieuwe gewoonten aanleren die ook op de lange termijn haalbaar en blijvend zijn. Geen ‘quick fix’ maar een duurzaam resultaat. In de coaching denk ik met je mee maar je houdt zelf de regie. Niets is belangrijker dan jezelf accepteren en jezelf fijn voelen in je lichaam. Geen dieet maar een persoonlijke benadering met een bruikbaar advies dat afgestemd is op jouw persoonlijke doel.

Myrthe Voedingscoach

Persoonlijke benadering

Myrthe Pauw - Mbalance

Geen dieet maar een persoonlijke benadering met bruikbaar advies dat afgestemd is op jouw persoonlijk doel. Dat is waar ik voor sta en wat centraal staat in mijn werk als voedingsconsulent.

Afvallen, spieropbouw, gezonde keuzes maken of fitter worden; wat je doel ook is, samen gaan we op zoek naar wat jou gelukkig maakt.

Klaar om de stap te zetten?

Plan direct een afspraak.