Pakket: Maximaal

Ga all-in
69
95
Maandelijks
  • Intake op locatie
  • 2 x consult per maand*
  • Toegang voedingsapp
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Persoonlijk beweegplan
  • Toegang community

Gooi jouw leven om

Ben jij ervan overtuigd dat jouw volledige leefstijl omgegooid moet worden? Wil je meer aanpakken dan alleen je voedingspatroon? Het maximale pakket biedt zeer intensieve coaching voor je gehele leefstijl.

Dit pakket bestaat uit een intake van 60 minuten. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en gaan we jouw voedingspatroon in kaart brengen. Er worden metingen uitgevoerd om jouw lichaamssamenstelling te bepalen zodat er een persoonlijk voedingsadvies opgesteld kan worden. Daarnaast wordt jouw huidige leefstijl in kaart gebracht. Denk hierbij aan beweging, ontspanning en jouw mindset. Op deze gebieden worden adviezen gegeven om zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Vervolgconsulten zijn twee keer per maand op locatie. De vervolgconsulten staan in het teken van advies op maat en duren 30 minuten. Optioneel is het gebruik van een voedingsapp. Daarnaast krijg je toegang tot een community met inspirerende, gezonde recepten.

Klanten over MBalance

Myrthe Voedingscoach

"

Coach - Eigenaar MBalance

Mijn naam is Myrthe. In 2017 heb ik kennis gemaakt met de wereld van voeding, sport, en alles wat bij een gezonde levensstijl komt kijken. Vanaf het eerste moment ben ik enthousiast en dit wil ik graag over brengen aan anderen. Een jaar later ben ik mijn eigen bedrijf MBalance begonnen.

Bij het aanleren van een gezonde(re) levensstijl gaat het om het aanbrengen van een passende gedragsverandering die blijvend resultaat geeft. Nieuwe gewoonten aanleren die ook op de lange termijn haalbaar en blijvend zijn. Geen ‘quick fix’ maar een duurzaam resultaat. In de coaching denk ik met je mee maar je houdt zelf de regie. Niets is belangrijker dan jezelf accepteren en jezelf fijn voelen in je lichaam. 

Bezoek mij.