Pakket: Uitgebreid

Uitgebreid pakket
39
95
Maandelijks
  • Intake op locatie
  • 2 x consult per maand*
  • Toegang voedingsapp
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Toegang community

Intensieve coaching

Heb je behoefte aan intensievere coaching als extra stok achter de deur? Dan is dit pakket passend voor jou. Het uitgebreide pakket heeft dezelfde basis als het standaard pakket. Dit pakket bestaat uit een intake van 60 minuten. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en gaan we jouw voedingspatroon in kaart brengen. Er worden metingen uitgevoerd om jouw lichaamssamenstelling te bepalen zodat er een persoonlijk voedingsadvies opgesteld kan worden.

Vervolgconsulten zijn twee keer per maand, één keer op locatie en één keer digitaal. De vervolgconsulten staan in het teken van advies op maat en duren 30 minuten. Optioneel is het gebruik van een voedingsapp. Daarnaast krijg je toegang tot een community met inspirerende, gezonde recepten.

Klanten over Mbalance Coaching.

Myrthe Voedingscoach

"

Coach - Eigenaar Mbalance

Myrthe Pauw

Mijn naam is Myrthe en ik ben 28 jaar. Ambitieus, enthousiast en standvastig is hoe mensen mij omschrijven. Ruim vier jaar geleden heb ik kennis gemaakt met de wereld van voeding, sport en alles wat daarbij komt kijken.

Een gezonde leefstijl bestaat niet alleen uit gezond eten en sporten. Het gaat om een passende gedragsverandering. Nieuwe gewoontes aanleren, die ook voor de lange termijn haalbaar en blijvend zijn. Het complete plaatje is wat mij enorm aantrekt en waar ik voor sta. Geen ‘quick fix’ maar duurzaam resultaat. Ik denk met je mee maar je houdt zelf de regie. Niets is belangrijker dan jezelf accepteren en jezelf fijn voelen in je lichaam.

Locatie.