Pakket: Uitgebreid

Je wilt serieus aan de slag
49
95
Maandelijks
  • Intake op locatie
  • 2 x consult per maand*
  • Toegang voedingsapp
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Toegang community

Intensieve coaching

Heb je behoefte aan intensieve coaching als extra stok achter de deur? Dan is dit pakket passend voor jou. Het uitgebreide pakket heeft dezelfde basis als het standaard pakket. Dit pakket bestaat uit een intake van 60 minuten. Tijdens deze intake leren we elkaar kennen en gaan we jouw voedingspatroon in kaart brengen. Er worden metingen uitgevoerd om jouw lichaamssamenstelling te bepalen zodat er een persoonlijk voedingsadvies opgesteld kan worden.

Vervolgconsulten zijn twee keer per maand, één keer op locatie en één keer digitaal. De vervolgconsulten staan in het teken van advies op maat en duren 30 minuten. Optioneel is het gebruik van een voedingsapp. Daarnaast krijg je toegang tot een community met inspirerende, gezonde recepten.

Klanten over MBalance

Myrthe Voedingscoach

"

Coach - Eigenaar MBalance

Mijn naam is Myrthe. In 2017 heb ik kennis gemaakt met de wereld van voeding, sport, en alles wat bij een gezonde levensstijl komt kijken. Vanaf het eerste moment ben ik enthousiast en dit wil ik graag over brengen aan anderen. Een jaar later ben ik mijn eigen bedrijf MBalance begonnen.

Bij het aanleren van een gezonde(re) levensstijl gaat het om het aanbrengen van een passende gedragsverandering die blijvend resultaat geeft. Nieuwe gewoonten aanleren die ook op de lange termijn haalbaar en blijvend zijn. Geen ‘quick fix’ maar een duurzaam resultaat. In de coaching denk ik met je mee maar je houdt zelf de regie. Niets is belangrijker dan jezelf accepteren en jezelf fijn voelen in je lichaam. 

Bezoek mij.